N I E U W S B R I E F  -  10 november (17:35)


Goeden avond,

AEX pas onder 231.5 "stieren feestje" over ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index liet een fantastische opening zien, maar daarna ging het weer snel bergafwaarts. Dit past precies volgens het plaatje dat vrijdag ook in de nieuwsbrief was geschreven. Eerst nog wat gas terug nemen en dan midden of eind deze week een nieuwe herstel inzetten.

Steun is nu neergezet op de bodem van afgelopen vrijdag rond 258. Wanneer deze neerwaarts wordt gebroken kan de AEX afdalen richting 253.5. Zelfs hieronder is er "nog" niets aan het hand maar de recente stijging neemt dan wel aan kracht af. Onder de 231.5 is het STIEREN feestje over.

Weerstand is nu geplaatst op een lagere top rond 277.5, bij een doorbraak hierboven kan het herstel voortzetten. Pas boven 291.2 kan het een acceleratie krijgen en boven 302 is een sterk opwaartse signaal.

De steun 253,5 is momenteel het belangrijkste kan deze steun bieden dan kan een herstel plaats gaan vinden. Vanaf woensdag is de kans redelijk dat het herstel plaats gaat vinden. Hierbij is het belangrijkste punt dan 302. Daarboven kan een krachtige rally plaats gaan vinden.

 AEX 15 minuten intraday grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  278 / 302  steun  253.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional