N I E U W S B R I E F  -  13 november (22:30)


Goeden avond,

AEX kan eventueel naar 340, mits 286 gebroken wordt!

De AEX heeft zoals iedereen weet een gigantisch daling laten zien, en men denkt dat er nog steeds geen bodem is. Misschien is de bodem er ook "nog" niet want dat kan niemand met zekerheid zeggen.

Wat wel waarneembaar is, is dat er een omgekeerde Schouder -Hoofd -Schouder patroon begint te vormen. Een S-H-S patroon is een zeer betrouwbaar patroon als die gevormd is en deze er ook daadwerkelijk staat. Dit patroon is zoals u hieronder op de grafiek kunt zien bijna voltooid, want we zijn namelijk nog een doorbraak nodig.

Zodra de AEX boven de 286 uitbreekt is het patroon voltooid en kan de AEX in principe richting het berekende koersdoel van ongeveer 350. Dit is het verschil van de neklijn tot de bodem en dan geprojecteerd vanaf de doorbraak naar boven.

Het tijdbestek hiervan zou tussen 3 á 4 maanden kunnen plaats vinden, komt de AEX onder de 231,5 dan heeft het patroon totaal geen betekenis meer en dan hebben de BEREN het spelletje gewonnen en zal er een daling volgen richting 217.

 AEX dag grafiek
AEX index

Hieronder treft u mijn eigen samengestelde Tips2Trade Index, dit zijn de 9 belangrijkste indices in de Wereld die ik volg. Want als ik aandelen selecteer moet de relatieve sterkte van een aandeel sterker zijn ten opzichte van deze 10 indices. Hier staat nu 10 indices want de AEX heb ik er ook bij staan, maar internationaal gezien telt die weinig voor.

Maar zoals u kunt zien geeft ook de Tips2Trade Index een komende S-H-S formatie aan waarbij de kans dus groter wordt dat we waarschijnlijk wereld wijd de bodems hebben.

 TIPS2TRADE INDEX dag grafiek
SUPER INDEX

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional