N I E U W S B R I E F  -  18 november (08:45)


Goede morgen,

AEX, houdt "de steun" of naar "231.5" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index staat inmiddels op een zeer cruciaal punt. Namelijk houdt de steun zo rond 244.5 het, of gaan we linearecta naar 231.5 toe?

Steun dus de bodem van 13 november zo rond 244.5. Gisteren kregen we hier al een voorproefje op en vandaag zal die getest worden. Bij een eventuele doorbraak ligt er een versnelling op de loer richting 231.5. Onder de 231.5 wordt het een negatief scenario en kan de AEX afglijden naar zelfs 217.

Weerstand blijft de voormalige bodem van 7 november rond 258. Iets lager zo rond 253 ligt al weerstand op de korte termijn dalende trend. Maar boven 258 wordt het iets positiever en zou de AEX kunnen herstellen richting 277.5!

De beslissing is "nog" niet gevallen, maar vandaag kon wel eens een moeilijke dag worden voor de BULLS. Onder de 244.5 is de één na laatste strijd verloren. Onder 231.5 is de strijd verloren en hebben we nog geen bodem in de markt.

 AEX 15 minuten intraday grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  258  steun  244.5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional