N I E U W S B R I E F  -  19 november (13:15)


Goede middag,

AEX zware klus, maar liefst 4 weerstanden ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index begon gelijk iets lager en gleed daarna gelijk richting 239.5. Dit is namelijk het eerste steunpunt. Maar zover kwam het niet de AEX moet nu een flinke worsteling ondergaan. Er liggen er maar liefst 4 weerstanden die overwonnen moeten worden tegenover 2 steun niveaus.

Steun als eerste ligt nu op de bodem van 18 november rond 239.5. Bij doorbraak hieronder komt de cruciale bodem van 27 oktober zo rond 231.5 in beeld. Daaronder hebben de BEARS vrij spel en kan de daling richting 217 beginnen.

Weerstanden in overvloed, de eerste ligt nu op 250.5 daarboven komt de top van 14 november in beeld op 258.5. Hierboven ligt er ruimte richting 277.5. En pas boven 291.2 hebben de BULLS erg veel ruimte naar boven.

De beslissing ligt voor de middellange termijn voor de BULLS boven 291.2 hierboven is namelijk de slag gewonnen. Voor de BEARS is de slag gewonnen onder 231.5 hieronder kan de afdaling beginnen richting 217.

 AEX 15 minuten intraday grafiek
AEX 15 minuten intraday grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand  291  steun  231

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional