N I E U W S B R I E F  -  21 november (18:30)


Goeden avond,

AEX, jawel "217" houdt stand maar ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index opende zoals verwacht iets hoger tot onveranderd. Nu is zo'n berekening niet moeilijk te maken. Daarna ging het zoals verwacht iets hoger, maar daarna zette gelijk alweer flink de daling in -2,2% er nog maar eens vanaf.

Steun 217,8 heeft "nog" stand gehouden, zakt de "US of A" vanavond weer weg, dan ligt de weg open richting de 200 puntengrens. Hieronder is zelfs een daling naar de 170 punten mogelijk!

Weerstand is nu de vorige steun en bodem van 27 okt rond 231,5 pas bij een doorbraak hierboven is weerstand op 239,5 en dan 250,5. De korte termijn dalende trend ligt nu rond de 241. Pas bij doorbraak en nog liever een hogere bodem boven de dalende trend kan voor trend omkeer zorgen voor korte termijn.

De kans is nu groot dat we toch eerst een counter trend beweging krijgen richting 231,5. Dit wegens wereld wijde over verkocht situaties en dat trekt koopjes jagers in de markt.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  231.5  steun  221 / 217

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional