N I E U W S B R I E F  -  27 november (09:45)


Goede morgen,

AEX nieuwe rally, naar "277" of naar "221" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index opende zoals verwacht tussen de +1,0 á +1,5% hoger. Hiermee hebben we tevens een hogere bodem en wordt de aanval ingezet richting de weerstand rond de 250,5!

Weerstand dus 250,5 wanneer deze opwaarts wordt gebroken ligt de weg vrij richting de top van 10 november zo rond de 277 punten. Tussentijds ligt tevens nog een weerstand op een top van 14 november rond 258.

Steun is nu geplaatst op een hogere bodem van 26 november en deze ligt rond de 239. Wanneer deze neerwaarts wordt gebroken ligt de weg weer vrij richting 221 dit was de bodem van 21 november.

De 250 punten werd aardig snel gehaald, daarna eerst weer winstnemingen om uiteindelijk een hogere bodem te plaatsen. Op zich is dat al een positief signaal. Boven 250,5 weer een koopsignaal voor de ultra korte termijn. Tevens is de dalende korte termijn trend gebroken wat ook opwaartse stuwing kan geven.

 AEX 15 minuten grafiek
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  250.5  steun  239

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional