N I E U W S B R I E F  -  30 november (12:20)


Goede middag,

AEX lagere top en dan naar 200, of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft afgelopen week forse stijging van +13,3% laten zien. De index kan "nog" doorstijgen richting 277 waar een topje ligt van 10 november. Hierboven kan eventueel zelfs nog richting 291 worden gegaan. Inmiddels zitten we weer in een over gekocht gebied zodat eind van aanstaande week weer een daling ingezet kan worden.

Weerstand voor de middellange en lange termijn ligt dus op de top van 04 oktober net boven de 291. Mocht de AEX hier toch boven uit weten te stijgen dan hebben we een sterk signaal voor de BULLS.

Steun op de bodem van 12 maart 2003 op 217,80, wanneer hier een doorbraak naar beneden plaats vindt kan de AEX afglijden richting de top van 1994 net onder de 200 punten. Daarna is er zelfs een daling mogelijk richting de bodem van 27 juni 1994 zo rond de 170 punten.

De cruciale punten liggen dus op de top van 04 oktober 2008 rond 291 hierboven positief voor de BULLS. De bodem van 12 maart 2003 rond 217 hieronder positief voor de BEARS.

 AEX dag grafiek
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  291  steun  217

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional