N I E U W S B R I E F  -  04 december (09:30)


Goede morgen,

AEX UPtrend gezet, of CRASH vervolg ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft recent voorzichtig een UPtrend beweging ingezet. De bodem van 21 nov rond 221 en de bodem van 02 dec rond 230 geven voorzichtig een korte termijn UPtrend aan.

Steun ligt dan ook in eerste instantie op de recente bodem van 02 december zo rond 230. Wanneer deze neerwaarts wordt gebroken kan de AEX de afdaling voortzetten richting 220. Onder 217,8 ontstaat er een zeer negatief scenario en kan de AEX zelfs afdalen richting 170 dat was de bodem van 27 jun 1994.

Weerstand blijft staan op de top van 28 nov rond 254,5. Pas bij een opwaartse doorbraak kan de AEX hierboven doorstijgen richting de top van 10 nov die rond de 277,5 ligt.

De BULLS & BEARS zijn in zwaar gevecht de echte cruciale punten op dit moment blijven onveranderd de weerstand rond 255 hierboven positief voor de BULLS en de steun rond 221 hieronder positief voor de BEARS. De recente UPtrend ligt nu rond de 233 bij een doorbraak hieronder verzwakt het plaatje en kan daling richting 221 plaats gaan vinden.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  255  steun  221

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional