N I E U W S B R I E F  -  05 december (20:45)


Goeden avond,

AEX normaliter nu naar 200 toe, maar !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft afgelopen week maar liefst -9,2% weer verloren. Vrijdag ging er maar liefst -4,7% van de index af, hiermee is tevens de korte termijn stijgende trend @ 236 gebroken en de steun 230 heeft een doorbraak.

Steun 230 is dus gebroken, maandag moet blijken of dit een "false move" was. Mocht het geen "false move" zijn geweest dan kunnen we in rap tempo richting 221. Dat wordt de ultieme steun hieronder is de weg vrij richting 200 met nog steun op 217.

Weerstand van belang blijft liggen op 254,5 pas hierboven kan er adem worden gehaald door de BULLS. Hierboven kan tevens een stijging worden ingezet richting 277,5. Een eindejaar rally lijkt nu wel ver weg. Veel hangt nu af wat de beursen in de Verenigde Staten vanavond nog gaan doen.

De BULLS & BEARS vechten om de trend, boven 255 kan er nog een eindejaar rally uitgeperst worden, maar dan moet het wel opschieten. Onder 220 komt er ook een eindejaar rally maar dan voor de BEARS. Een snelle daling richting 200 ligt dan het meest voor de hand.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  255  steun  220

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional