N I E U W S B R I E F  -   08 december (09:45)


Goede morgen,

AEX toch "nog" einde jaar rally, of !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dus zoals geschreven op de site geopend tussen de 7 a 8%. Hierdoor is de doorbraak van de bodem op 02 december @ 230 een "false move" wat ik afgelopen vrijdag al een beetje in gedachten had.

Steun 230 was dus gebroken en vandaag bleek dus dat het een "false move" was. Dit wil zeggen dat de koers door de steun breekt maar daarna een sterke contra beweging doet een valse beweging dus. Mede hierdoor blijft de steun dus staan op 230.

Weerstand die nu essentieel van belang is ligt nu op 255, wanneer deze naar boven wordt gebroken hebben we eigenlijk een eerste startsignaal voor hogere koersen.

De BULLS komen meteen met een sterke sessie uit de startblokken. Heel belangrijk wordt nu de weerstand 255, bij een doorbraak hierboven ligt de weg open richting 278. Mocht de index alsnog weer dalen dan is nu de 230 heel belangrijk.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  255  steun  230 / 220

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional