N I E U W S B R I E F  -  10 december (14:00)


Goede middag,

AEX is de "BEURS" malaise voorbij ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vandaag iets hoger geopend. Eerst een daling tot 10:00 en daarna zet de opwaartse spurt in. Vandaag voor de tweede keer de weerstand op 254,5 gebroken hiermee kan de AEX stijgen richting de volgende weerstand.

Weerstand 254,5 dus gebroken hiermee is er nu stijging potentie richting de top van 14 november zo rond 258,5. Wanneer deze opwaarts wordt uitgenomen ligt de volgende weerstand op de top van 10 november zo rond de 277,5.

Steun 230 was gebroken en dat was achteraf dus ook een "false move" zoals ik al beschreef in de nieuwsbrief. De steun is mede hierdoor iets lager komen te liggen en wel op de bodem van 05 december zo rond de 227,5.

De BULLS hebben het heft in handen en zetten de spurt voort. Kans op winstnemingen liggen nu wel op de loer. De kans is nu tevens redelijk aanwezig dat we een hogere bodem gaan zien. Mocht dat het geval zijn dan kan de beurs malaise voorbij zijn en kan 2009 wel weer eens een positief jaar worden. De economische malaise moet juist nog grotendeels komen. Maar zoals we weten de beurs loopt minimaal 6 tot 9 maanden vooruit op wat komen gaat.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258,5  steun  227,5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional