N I E U W S B R I E F  -  13 december (10:00)


Goede morgen,

US 10 jarige rente zakt naar absolute dieptepunt.

De rente staat nu op de 10 jarige rente op slechts 2,59% dat is het laagste punt in ruim 35 jaar. Hiermee lijkt zelfs nog niet het diepste punt bereikt.

De US 10 Year Yield zou tevens nog verder kunnen afdalen naar de onderkant van de ruim 20 jaar neerwaartse trend en die ligt rond de 1,5%

Grafiek US 10 YEAR YIELD.
US 10Y Yield


Grafiek US 30 YEAR YIELD.
US 30Y Yield

En nu de Hypotheek rente nog ?!?

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional