N I E U W S B R I E F  -  15 december (09:45)


Goede morgen,

Gaat AEX het jaar nog "uit knallen" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vandaag zoals verwacht rond de +1,5% hoger geopend. Hiermee wordt gelijk de weg ingeslagen richting het noorden. Er ligt namelijk een stevige weerstand zone die overwonnen moet worden.

Weerstand zone ligt dus op de top van 11 december rond 257 en nog belangrijker de top van 14 november rond  258. Wanneer dit niveau opwaarts wordt gebroken is er potentie richting de top van 10 november zo rond 277,5.

Steun is nu hoger komen te liggen en wel op de bodem van 12 december zo rond de 240. Wanneer deze neerwaarts wordt gebroken is er een daling potentie richting 227,5. Tussentijds ligt hier ook nog de opwaartse korte termijn trend zo rond 231.

De AEX kan het jaar nog "uit knallen" boven de 258,5 is er opwaartse stijging potentie richting 277,5. Positief is de hogere bodem rond 240, een doorbraak is uiteraard weer negatief maar voorlopig zijn de pijlen richting het noorden gericht.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258,5  steun  240

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional