N I E U W S B R I E F  -  16 december 2008 (20:25)


Goeden avond,

FED zet de rente met target tussen 0,0 en 0,25%

Federal Reserve Washington
Federal Reserve Washington

De Amerikaanse stelsel van centrale banken de Federal Reserve (FED) heeft de rente flink verlaagd met een target tussen de 0,0 en 0,25%! Dit was niet in lijn met de algemene verwachting van analisten dat was een rente daling van 0,5%.

De rente bedroeg zoals u onderaan de grafiek kunt zien 1,0%. Nog nooit heeft de rente zo laag gestaan als nu. Verder werd aangegeven dat de FED alle beschikbare instrumenten zal inzetten om de economie weer te stimuleren voor een duurzame groei.

De US futures noteren 5 minuten voor de FED beslissing allemaal in de plus:
DOW futures       was   78 punten in de plus,
SP500 futures     was   11 punten in de plus,
NASDAQ futures was  16 punten in de plus.

 FED FUND RATE
FED FUND RATE

De EUR.USD is in aanloop van de FED beslissing al gigantisch opgelopen. Uiteraard hebben wij hier direct op ingespeeld en heeft men met slechts 1 positie een riante winst behaald van $ 2.000 met een gedeelte van deze trade. De andere gedeelte van deze trade kunt u t/m 31 december realtime volgen via: www.tips2trade.com.

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional