N I E U W S B R I E F  -  17 december (18:45)


Goeden avond,

AEX zijwaarts, klaar voor de UITbraak !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vandaag zoals verwacht rond de +1,0% hoger geopend. Daarna flinke daling van bijna -2% om vervolgens bijna onveranderd te sluiten. De laatste 3 dagen zitten we in een zijwaartse beweging, stilte voor de storm?

Weerstand zone de top van 11 december rond 257 en top van 14 november rond  258,5 zijn nu de belangrijkste punten. Er is nu tussentijds een lagere top geplaatst rond 252, hierboven kan richting worden gekozen naar het noorden. Pas boven 258 kan de AEX nog een spurt maken richting 280.

Steun is de bodem van 12 december zo rond de 240 die nu van belang is willen we geen dalingen meer zien. Tussentijds is er nu een hogere bodem geplaatst rond 244, hieronder kan richting worden gekozen richting het zuiden. Onder 240 kan zelfs een versnelling intreden met steun op de trend rond 233 richting 227.

De BULLS en BEARS zijn de laatste dagen in evenwicht, nu is het afwachten welke richting wordt gekozen. De cruciale punten blijven 258,5 en 240, wanneer één van deze niveaus wordt uitgenomen wordt het plaatje weer iets duidelijker.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258,5  steun  240

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional