N I E U W S B R I E F  -  24 december (10:00)


Goede morgen,

AEX, oei de daling is gekozen !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft vanochtend gelijk de daling gekozen met een procent lagere opening. Tevens is hiermee ook de steun van 17 december gebroken op 244, waardoor de aanval is ingezet naar de volgende steun.

Steun kan nu verwacht worden rond 240. Wanneer deze gebroken wordt ligt er een daling potentie richting 227,5 met tussentijds nog steun op de opwaartse trend zo rond 236.

Weerstand is in eerste instantie nu de steun 244, en pas daarboven ligt weerstand op de top van 19 december rond 253. Belangrijk voor een opwaartse uitbraak is de weerstand zone rond 257 en 258,5.

De BEARS hebben richting gekozen en wel naar het zuiden. Mocht de 240 neerwaarts worden gebroken dan ligt er een 6% daling op de loer. Misschien dat de trend rond 236 nog steun kan bieden maar anders wordt het 227,5.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258,5  steun  240

Alvast fijne kerstdagen.

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional