N I E U W S B R I E F  -  29 december (19:15)


Goeden avond,

AEX, nieuwe daling golf op de loer of bodem ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zet vanochtend de spurt erin maar na 10:00 was het einde verhaal. Toen zette de daling in en sloten we zelfs een 0,5% lager. Ook is de steun tussendoor nog getest en deze kan het nog nipt houden!

Steun rond de 240 is vandaag getest en is intraday zelfs even gebroken. Wanneer deze de komende dagen nog eens gebroken wordt ligt de daling richting 227,5 op de loer. Tussentijds is er nog steun op de opwaartse trend net boven de 237.

Weerstand is er nu in overvloed, de eerste ligt op de top van vandaag rond 245. Bij doorbraak hierboven kan de aanval worden ingezet richting 253. De belangrijkste weerstand is het niveau tussen 258,5 en 257.

De BULLS vechten met aller geweld tegen een nieuwe daling golf, bij een nieuwe doorbraak onder de 240 is de kans groot dat we snel richting 228 kunnen afdalen. De AEX is inmiddels in het over verkocht gebied terecht gekomen, waardoor de kans in het nieuwe jaar toeneemt op een stijging mits we niet hard door de 240 zakken.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258,5  steun  240

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional