N I E U W S B R I E F  -  31 december (11:30)


Goede morgen,

AEX, gekozen voor stijging en weerstand op ???

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index beweegt vanochtend de hele tijd tussen 247,5 en 248,5. En zit precies tegen de weerstand nu rond de 248.7 te drukken.

Weerstand dus 248.7 bij een doorbraak hierboven ligt er een stijging richting 253 in het vooruitzicht. Maar de weerstand 248.7 geeft zich nog niet gewonnen. Een echt krachtig signaal is eerst te verwachten boven 258.5 er ligt dan stijging potentie richting de weerstand rond 291.

Steun rond de 240 heeft het dus gehouden en deze wordt hiermee tevens belangrijker. Gaat deze alsnog breken dan ligt er een versnelde daling op de loer richting 228. Inmiddels is ook de stijgende trendlijn nu nipt onder de 240 en wel rond de 238.

De AEX kan uit het dal kruipen zodra we boven de 258.5 kunnen stijgen dat zijn de zonnige voorspellingen voor 2009, want veel verder kan men gewoon niet kijken. Onder de 240 verschijnen weer de donkere wolken en kan een hertest komen richting de bodem van 2008 en tevens steun zo rond 220. Tussentijds ligt dus nog een steun rond 228.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258,5  steun  240

Bij deze wens ik u een goede jaarwisseling!
 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional