N I E U W S B R I E F  -  03 januari (09:30)


Goede morgen,

AEX, laatste weerstand is startschot voor....

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is het nieuwe jaar goed gestart met direct 5% winst erbij. Hierdoor zijn gelijk een aantal weerstanden gebroken het eerste start schot lag boven 253 en daarna kwam de spurt er pas goed in.

Weerstand 258.5 is nu in vizier wanneer we hier een doorbraak boven krijgen is het startschot gegeven richting 291. Hiermee hebben we ook een bevestiging van een hogere bodem rond de steun op 240 en is de bodem 220 ook een feit.

Steun is nu ultrakort in eerste instantie de vorige weerstand rond 253 bij een doorbraak hieronder kan de AEX nogmaals de steun 240 testen. Bij een doorbraak onder de 240 wordt het scenario minder positief voor de BULLS!

De AEX kan deze week een vervolg rally inzetten als we boven de weerstand 258.5 weten te sluiten. Dit is namelijk de startschot richting 291. Tussentijds kunnen er winstnemingen plaats gaan vinden en dat zijn de ideale koopmomenten! Mocht er om wat voor redenen dan ook een enorme terug val komen tot onder de 240 dan komen er donkere wolken en is er weer regen na zonneschijn.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258,5  steun  240

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional