N I E U W S B R I E F  -  05 januari (13:30)


Goede middag,

AEX, daling ligt op de loer ...

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft vandaag een vervolg stijging. Maar de BEREN liggen alweer op de loer. Het ligt nu het meest voorhanden dat de eerste winstnemingen aanstaande zijn, en onder 258.5 kan de daling toenemen.

Weerstand 258.5 gebroken hiermee is het startschot gegeven richting 291 dat was de top van 4 november 2008. Het ligt nog ver weg, maar krijgen we boven 291 een doorbraak dan kan 2009 wel eens een héél goed beleggingsjaar worden.

Steun nu ultrakort op de vorige weerstand 258.5, bij doorbraak hieronder kunnen de winstnemingen toenemen richting de top en voormalige weerstand van 19 december op 252.5. Deze fungeert nu als steun en bij een doorbraak hieronder ligt de weg open richting 239.5. Dat is nu een cruciaal punt voor een vervolg van de BEAR markt.

De dubbele steun niveau rond de 240 wordt nu cruciaal. Krijgen we hier een nieuwe doorbraak onder dan kan de AEX in een neerwaartse snelvaart  komen. Cruciaal hier wordt dan de 220 en 217, want daaronder is het niet best. Boven de 291 daarentegen is er een zeer grote kans dat 2009 een mooi jaar kan worden.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  262  steun  240

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional