N I E U W S B R I E F  -  08 januari (18:30)


Goeden avond,

AEX blijft ijzersterk liggen, maar ...

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft vandaag weer eens een rollercoaster beweging laten zien. Eerst een opening van -1,5% zoals verwacht, om uiteindelijk bijna onveranderd -0,17% te sluiten. Het geeft enigszins aan dat de winstnemingen nog even op zich laten wachten. Steun niveaus zijn flink hoger komen te liggen evenals de weerstanden.

Weerstand is er nu op een hogere top zo rond 272. Wanneer deze opwaarts wordt gebroken kan de RALLY voortzetten richting 291 met tussentijds een weerstand op de top van 10 november rond 278.

Steun is ook flink hoger komen te liggen de eerste ligt nu op de bodem van 08 januari rond de 260. Wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen ligt er steun op de voormalige top die nu dient als steun rond 257. Pas onder 257 komt er flink wat ruimte vrij richting de vorige steun op 240 die tevens cruciaal is!

De MARKTEN lijken te stabiliseren na het enorme rampjaar 2008. Maar de belangrijkste hordes zijn nog steeds niet uitgenomen namelijk de piek van november. De HANG SENG, STRAITS TIMES en FTSE 100 maken hierop een kleine uitzondering. Pas als alle markten hierboven weten te breken kunnen we zeggen dat "waarschijnlijk" de meeste ellende voor de beurzen voorbij is. Terwijl het voor de werkelijke economie nog stukken slechter kan worden!

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  272  steun  260 / 257

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional