N I E U W S B R I E F  -  13 januari (07:15)


Goede morgen,

AEX, interessant dagje vandaag !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft gisteren dus een veertje gelaten van slecht -1,7%. Maar vandaag kan het interessant worden want de AEX is nipt boven de steun 260 blijven hangen.

Steun dus de bodem van 08 januari rond de 260 en wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen ligt er steun op de voormalige top van 11 december zo rond 257. Onder 257 komt flink ruimte vrij richting de vorige steun op 240 die tevens cruciaal is!

Weerstand nu geplaatst op een lagere top van 09 januari zo rond de 270 en direct daarboven ligt dan weerstand op de top van 06 januari zo rond 272. Wanneer deze beiden weerstanden worden overwonnen kan de AEX de weg weer inslagen richting 291 met tussentijds nog een weerstand op de top van 10 november  rond de 278.

De AEX blijft gewoon ijzersterk liggen met dit jaar al een winst van +6,4% is het een hoogvlieger. Per saldo is er eigenlijk weinig veranderd, maar wel met deze note dat het vandaag interessant kan worden als we onder de 257 zouden gaan duiken. Er ligt dan een grotere daling in het verschiet.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  272  steun  260 / 257

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional