N I E U W S B R I E F  -  15 januari (07:15)


Goede morgen,

AEX, OK nu bijna foute boel !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft woensdag dus een flinke veer gelaten van maar liefst -5,2%. Zoals beschreven in de vorige nieuwsbrief kan er een versnelling plaats vinden onder de 257 en die heeft inmiddels plaats gevonden!

Steun is nu in eerste instantie de opwaartse trend die rond de 244 nu ligt. Bij een doorbraak gaan we richting het cruciale punt 240. Bij een doorbraak onder de 240 is dus het foute boel. De opwaartse trendje die opgebouwd is dan verloren en dan kan de storm verwacht worden.

Weerstand nu de vorige steun zone zo rond de 257 / 261 zelfs hierboven is de rust nog niet gekeerd. We zijn nu minimaal hogere koersen nodig boven de 272 willen we meer opwaartse potentie krijgen.

De AEX is geknakt betreft de eerste steun en ging hierdoor het hardst onderuit woensdag. Voor de komende dagen wordt de trend rond 244 en de steun 240 héél belangrijk. Hieronder zijn namelijk dalingen mogelijk richting 220 en het cruciale punt 217.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  257 / 261  steun  240

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional