N I E U W S B R I E F  -  16 januari (19:00)


Goeden avond,

AEX opleving dan knal of direct knal ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zet de dalende trend weer in. Nog maar net heeft de steun rond 240 stand kunnen houden. Maar wat als deze breekt dan ligt er een daling richting 220 op de loer.

Steun ligt nu op de meest recente bodem op 242, direct hieronder het cruciale niveau 240 - 239. Hieronder kunnen de BEREN volop in de aanval richting 220. Heel belangrijk is dus de zone hierna de 220 / 217 daaronder is het hek van het dam.

Weerstand nu weer in overvloed de eerste op een lagere top zo rond 253 hierboven kan er een opleving volgen richting 263. Cruciaal voor de opwaartse trend ligt pas boven de weerstand zone 270 / 272 daarboven kan pas een opleving richting 292 worden verwacht.

De AEX heeft de steun rond 240 "nog" weten te houden maar o wee als deze breekt. Als de beurzen in Amerika vandaag nog enigszins kunnen opveren is er volgende week kans op een vervolg stijging. Daarna wordt het spannend komt de AEX niet boven de 263 uit en gaat ie daar keren dan kan er een flinke daling komen. De pijlen kunnen volgende week "misschien" opwaarts gericht worden maar dat ligt aan het slot van Wallstreet.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  253  steun  242 / 240

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional