N I E U W S B R I E F  -  20 januari (18:15)


Goeden avond,

AEX vanaf nu OBAMA Rally of KNAK ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zet de dalende trend voort. Met een daling van -2,1% vandaag zitten we exact op de belangrijke bodem van 29 december namelijk rond de 239.

Steun heeft dus nipt op 239 gehouden, wanneer de BEREN hier doorheen breken ligt de glijbaan open richting 217. Tussentijds komen we dan nog steun tegen op de bodem van 05 december rond 227 en dan nog steun op de belangrijke bodem op 220.

Weerstand ligt nu in eerste instantie op de korte termijn dalende trend nu rond de 250. Hierboven is dan weerstand op de top van 16 januari rond de 255.

De AEX gaat verder met de daling, wanneer de 240/239 zone wordt uitgenomen kan er een acceleratie ontstaan richting 220/217. Boven de 255 kan er een verder herstel plaats vinden, wegens de over verkocht situatie is er een kans dat we weer richting het noorden kunnen vertrekken (omhoog dus)! We zullen zien of we een OBAMA RALLY kunnen verwachten de komende dagen, technisch is het goed mogelijk tenzij we door de 239 zakken.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  255  steun  240 / 239

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional