N I E U W S B R I E F  -  23 januari (20:15)


Goeden avond,

AEX, eerst opleving dan naar 170 ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vandaag enigszins hersteld van de verliezen. Na de KNAK onder 240 is de AEX in sneltreinvaart richting 227 gegaan de bodem van 5 december deze heeft "nog" steun kunnen bieden.

Steun 227 heeft de rem gezet op de daling. Wanneer deze mocht breken kan de trein verder naar het zuiden met de hele belangrijke steun levels 220 en 217. Hieronder is het hek van het dam en kan de AEX in eerste instantie naar 200, maar de trein kan zelfs naar de bodems van 1994 rond 170.

Weerstand ligt op de top van 22 januari rond 242, hierboven kan een opleving worden verwacht richting 255. De top 242 heeft een extra weerstand hier loopt nu namelijk ook de dalende trend. Bij een doorbraak geeft dat opwaartse potentie richting 255.

De vooruitzichten worden er niet beter op na de doorbraak van 240. De steun 227 heeft stand kunnen houden, maar hieronder komt pas de grote test op 220 / 217. Weet deze geen stand te houden dan ligt het eerste koersdoel op 170 met zelfs een daling mogelijk richting 100 de bodem van 1992.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  242  steun  227 / 217

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional