N I E U W S B R I E F  -  26 januari (14:00)


Goede middag,

AEX, onder 227 klaar voor vrije val of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is maandag flink gaan stijgen. Op de middellange termijn is de AEX oversold (over verkocht). Dat wil zeggen klaar om te stijgen dit is alleen mogelijk als we nu geen steun doorbraken meer krijgen. De belangrijke steun rond 227 is getest.

Steun 227 was dus de rem op de daling zoals in mijn vorige nieuwsbrief, maar wat als deze breekt? Dan ligt de aanval op 220 in het verschiet. De komende dagen worden dus belangrijk welke richting wordt gekozen.

Weerstand voor de middellange termijn is nu 272. Wanneer deze opwaarts wordt uitgenomen is de kans groot dat we een aanval zullen zien richting 291. Pas boven de 291 kunnen we zeggen we hebben nu een bodem voor de lange termijn geplaatst. Zolang we dus niet boven 291 uitkomen kan de bodem nog dieper komen te liggen.

De keuze welke richting wordt gekozen is nu héél belangrijk, onder de 227 kan de AEX snel richting 217. Wanneer de 217 wordt gebroken kunnen we niveaus zien van 1994 met als eerste steun de top van 01 februari 1994 rond 200, de volgende steun is dan eerst te vinden op de bodem van 27 juni 1994 rond de 170.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  272  steun  227 / 217

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional