N I E U W S B R I E F  -  27 januari (19:30)


Goeden avond,

AEX, ruimte naar bovenkant tot 272 of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dinsdag na eerst te zijn gestart met een daling met dieptepunt even na 13:00 op 242.79 weer flink gestegen met een slot op 248.59. Inmiddels is de ultra korte termijn dalende trend opwaarts gebroken wat opwaartse potentie geeft richting de volgende weerstand 255.

Weerstand ligt nu dus op 255, wanneer deze wordt uitgenomen kan de stijging een voortzetting geven richting de top van 6 januari rond 272.

Steun is nu in eerste instantie de vorige weerstand rond 242. Wanneer de 242 neerwaarts wordt uitgenomen kan er een test komen op de meest recente bodem van 23 januari rond 227. Dit was tevens de bodem en steun van 05 december vorig jaar en deze heeft dus stand gehouden.

De korte termijn is weer opwaarts gericht, zolang er geen definitieve uitbraak komt boven 272 kan er weer een terug test komen. Zolang de 227 steun kan bieden blijven we voor de middellange en korte termijn zijwaarts bewegen. Deze 2 niveaus zijn dus van belang welke richting de AEX op kan gaan.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  272  steun  227 / 217

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional