N I E U W S B R I E F  -  29 januari (14:00)


Goede middag,

AEX '272' nou er is nog iets ruimte, maar !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag zoals verwacht iets lager geopend @ 255,41. Hierna zette gelijk de daling in. Inmiddels zijn we op dagbasis nu bijna over gekocht dit geeft aan dat er in principe weinig ruimte naar boven is.

Weerstand op ultra korte termijn rond 255 is uitgenomen, hiermee kan de stijging richting 272 voortzetten. Op dagbasis ligt dan de zware weerstand 272. Mocht het de BULLS lukken om hierdoor heen te breken dan ontstaat er een flink positieve scenario. Er kunnen dan winstnemingen optreden maar een stijging richting 291 behoort dan tot de mogelijkheden.

Steun op ultra korte termijn is nu de voormalige weerstand rond 242. Bij doorbraak hieronder kan er een nieuwe test komen op 227. Zolang deze vanaf nu stand houd zit de markt neutraal tussen 272 en 227. Grappig het zijn dezelfde cijfers?

De markt beweegt inmiddels zijwaarts sinds november. Uitbraak boven 272 is positief voor de BULLS en uitbraak onder 227 is positief voor de BEARS. Onder 227 komen de zeer belangrijke steun niveaus 220 en 217 onder vuur te liggen. Boven 272 ligt de weg open richting 291.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  272  steun  227

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional