N I E U W S B R I E F  -  30 januari (18:45)


Goeden avond,

AEX volgende week grote KLAPPER ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vrijdag nog aardig blijven liggen. Ook op de verschillende tijdzone's zijn nu enige verschillen. Op dagbasis zitten we bijna aan het plafond en zit er een lagere top aan te komen. Op 15 minuten daarentegen hebben we een hogere top.

Weerstand op de korte termijn op de meest recente top van 28 januari rond 258. Hierboven komt er ruimte richting 272, en zoals u weet hierboven krijgen we een positief scenario voor de BULLS.

Steun op de korte termijn nu de voormalige weerstand van 26 januari rond 248. Deze is vrijdag succesvol getest wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen start van de grote KLAPPER ???

De korte termijn suggereert een verdere daling onder 248 richting 227 met tussentijds steun rond 242. Breekt de koers daarentegen uit boven 258 dan kan deze korte termijn rally een vervolg rally krijgen.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258  steun  248

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional