N I E U W S B R I E F  -  03 februari (18:45)


Goeden avond,

AEX op rand van AFGROND, extreme daling ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index kwam vandaag sterk terug vanaf de bodem 242.81 +3,3% erbij. Toch balanceerd de AEX op de rand van de AFGROND !!! We zitten namelijk gevangen in een driehoek en met een neerwaartse uitbraak liggen er extreme dalingen op de loer.

Weerstand op de korte termijn blijft staan op de meest recente top die van 28 januari rond 258. Niet ver hierboven ligt de bovenkant van de driehoek een uitbraak hierboven is zeer gunstig voor de BULLS.

Steun op de korte termijn nu de voormalige weerstand van 22 januari rond 242. Deze is maandag succesvol getest wanneer deze wordt uitgenomen kan de daling worden ingezet naar de onderkant van de driehoek deze ligt rond 229 momenteel.

De grote KLAPPER komt wanneer de driehoek aan de onderkant wordt uitgenomen nu rond 229. Een test richting 220 en 217 zullen dan hierna zeer spoedig volgen. Daarentegen bij een uitbraak boven de 261 is er hoop voor de BULLS. Deze driehoek komt nu in tal van indices voor bij de DOW JONES was die al gebroken maar o wee als die van de S&P 500 breekt!

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  258  steun  242

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional