N I E U W S B R I E F  -  05 februari (10:00)


Goede morgen,

DOW JONES heeft UITBRAAK, wie volgt ?!?

De DOW JONES index de beursgraad meter op Wall Street met de 30 grootste beursgenoteerde aandelen van Amerika heeft gisteren voor de tweede keer de steun op 8000 uitgenomen. Deze steun was de onderkant van een symmetrische driehoek hierdoor kunnen er nu flinke dalingen in het verschiet liggen.

Weerstand heeft de DOW in eerste instantie aan de bovenkant van het symmetrische driehoek rond 8750, daarna komt 9000. Boven de 9000 schijnt er licht aan het eind van de tunnel en is het gevaar omtrent deze driehoek voorbij.

Steun is eigenlijk voor de 2e keer gebroken rond de 8000 hiermee wordt een ernstig signaal afgegeven de DOW kan nu in principe snel wegzakken richting 7500.

Als de DOW JONES vanaf nu verder daalt is deze symmetrische driehoek een feit. Deze driehoek ontstaat meestal in het midden van een trend. Aangezien deze neerwaarts is kan het de aantal punten zakken die de voorgaande trend heeft gedaan en dat zijn maar liefst 5500 punten! Wanneer de S&P 500 ook deze doorbraak geeft dan gaan de indices wereldwijd de afgrond in. Van nature ben ik geen gal kijker maar ben wel realistisch en nu echt niet BULLISH!

 DOW index
DOW index

Belangrijke niveaus: weerstand  8750 / 9000  steun  8000 / 7500

S&P index
S&P index

Belangrijke niveaus: weerstand  913 / 950  steun  816 / 800

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional