N I E U W S B R I E F  -  06 februari (13:00)


Goede middag,

AEX, Tripple top uitbraak boven "BULLISH" ?!?

De Amsterdamse beursgraad meter de AEX index zet vandaag de stijging weer in. Inmiddels zijn er nu twee cruciale punten voor het verloop voor de komende weken. Namelijk als eerste de weerstand rond 258 en de steun rond 242.

Weerstand is dus de top van 28 januari rond 258 deze wordt inmiddels voor de derde keer benaderd. Wanneer we hier een doorbraak boven zien ligt er ruimte richting de top van 6 januari rond 272. Hierboven kan de driehoek scenario's de prullenbak in.

Steun ligt inmiddels op een iets hogere bodem net onder 247, daaronder ligt dan de belangrijke steun 242 dit was de top van 22 januari die nu als steun dient. Deze heeft op 2 februari zelfs 2 keer het hoofd weten te bieden. Bij een doorbraak komt het negatieve scenario om de hoek kijken.

Als de AEX dus boven 258 weet uit te breken ontstaat er een andere plaatje. Inmiddels ligt de dalende trendlijn van de driehoek nu rond de 261 hierboven zal deze driehoek niet fungeren als voortzetting patroon maar als omkeer patroon. Mocht de AEX vanaf nu gaan keren en alsnog onder de 242 weten uit te breken dan ontstaat dus het negatieve scenario met een daling mogelijk in eerste instantie richting 228 met als eerste koersdoel 220.

Deze week was een echte op en neer week, de uitbraak zal aangeven welke richting wordt gekozen.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand:  258 steun:  242

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional