N I E U W S B R I E F  -  09 februari (20:00)


Goeden avond,

AEX uitbraak boven DRIEHOEK en nu ?!?

De Amsterdamse beursgraad meter de AEX index zet vandaag de stijging voort. Mede hierdoor is de AEX zelfs aan de bovenkant van de driehoek uitgebroken. Er zou nog een stijging richting 272 verwacht kunnen worden maar hier kan wel flink weerstand verwacht worden.

Weerstand inmiddels dus de top van 6 januari rond 272. Wanneer we hier een uitbraak boven krijgen wordt het plaatje aanzienlijk positiever. Er ligt dan namelijk koers stijgingen in het verschiet richting 291 de top van 04 november 2008.

Steun ultrakort nu in eerste instantie de voormalige weerstand rond 258. Wanneer deze gebroken wordt kan de AEX afdalen richting de laatst geplaatste bodem van 05 februari zo rond 247. Onder de 242 wordt het plaatje minder rooskleurig voor de BULLS.

De AEX is dus boven 258 uitgebroken hierdoor is er een technische koopsignaal afgegeven. Middels de over gekocht situatie liggen er nu wel winstnemingen in de pipeline. Onder de 242 kunnen de BEREN weer in de aanval gaan, zolang de BULLS dit niveau nu vast kunnen blijven houden is de kans groot dat we nieuwe stijgingen kunnen krijgen.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand:  272  steun:  242

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional