N I E U W S B R I E F  -  11 februari (19:00)


Goeden avond,

AEX, fundamenteel is het niet pluis, maar !?!

De Amsterdamse beurs graadmeter de AEX index ging woensdag inderdaad tussen de -1,0 á -1,5% lager openen. In principe was dat het ook, daarna trad een herstel op. We zitten inmiddels weer terug in de driehoek. We hebben inmiddels bodem doorbraak gehad maar de 246 heeft stand gehouden.

Weerstand nu geplaatst op de top van 09 februari zo rond de 264. Wanneer deze naar boven wordt uitgenomen komen we de top van 6 januari rond 272 tegen. Hier boven wordt het plaatje aanzienlijk positiever. Er liggen waarschijnlijk koers stijgingen in het verschiet richting 291 de top van 04 november 2008.

Steun rond de 258 is gebroken en het ging toen ook gelijk in rap tempo naar beneden. Inmiddels hebben we toch een hogere bodem gevonden boven 246 zo rond de 250. Wanneer deze beiden niveaus gebroken worden komt de test op 242.

De AEX slingert momenteel alle kanten op, fundamenteel is het niet in de haak en zouden we enorme dalingen moeten krijgen. Zo is maar weer te zien dat de beurs gewoon zijn eigen richting kiest. De niveaus voor de AEX blijven eigenlijk dus ook onveranderd zie hieronder.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand:  272  steun:  242

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional