N I E U W S B R I E F  -  17 februari (10:30)


Goede morgen,

AEX breekt eerste belangrijke steun !?!

De AEX heeft vandaag de daling te pakken en heeft hiermee dan ook gelijk de eerste steun van betekenis gebroken namelijk die van 242. Hiermee is de deur open gezet voor een verdere daling.

Weerstand wordt nu dan ook de vorige steun niveaus 242 en 246. De weerstand van betekenis ligt nu dan op de top van 11 en 13 februari zo rond de 254.

Steun zowel 246 als 242 beiden neerwaarts gebroken. Hierdoor is de eerste steun van betekenis nu te vinden rond 227. Wanneer deze neerwaarts wordt gebroken komt de test op de bodem 220 in beeld. Daarna vinden we de bodem van de afgelopen 10 jaar net onder de 218.

Nog geen paniek de EXTREME DALING is "nog" niet ingezet, pas onder 218 kan er een enorme acceleratie ingezet worden. We blijven nog steeds in de zijwaartse range 272 als weerstand en 227 als steun.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand:  272  steun:  242

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional