N I E U W S B R I E F  -  18 februari (11:30)


Goede middag,

S&P uit de "DRIEHOEK" nu "EXTREME DALING"?

De S&P 500 de Amerikaanse index waarin de 500 grootste Amerikaanse bedrijven in staan genoteerd is dinsdag aan de onderkant van de belangrijke driehoek gebroken. Hierdoor is de deur wijd opengezet voor een vervolg daling!

Weerstand is de meest recente top van 09 februari zo rond 875, eerst hierboven kan de S&P stijgen richting 945 dat is de top van de laatste 3 maanden van 06 januari 2009.

Steun was de bodem van 21 februari rond 804 en ook deze is gisteren dus uitgenomen. Dat betekent dus een dubbele uitbraak, mede hierdoor ligt nu het eerste koersdoel op de bodem van 21 november zo rond de 740.

De PANIEK kan nu gaan uitbreken mede door de dubbele uitbraak van de S&P 500 index. Voor de AEX is nu van belang dat de 227 instant blijft anders zullen we héél snel de 220 / 217 zone gaan opzoeken. Daaronder weet u wat er te verwachten staat.

S&P 500 index
S&P index

Belangrijke niveaus: weerstand  874  steun  741

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional