N I E U W S B R I E F  -  19 februari (10:00)


Goede morgen,

AEX kan herstellen voor de "VAL" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht hoger geopend. Het herstel is ingezet maar kan op de vorige steun van 02 februari afketsen. Hierna zou de VAL van de AEX kunnen worden ingezet.

Weerstand dus de voormalige steun van 02 februari zo rond de 243 wanneer de AEX hierboven weet uit te breken zou er potentie zijn richting 254 maar het zal moeilijk worden.

Steun is nu op de gisteren geplaatste bodem rond de 235. Wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen kan de daling een voortzetting krijgen richting 227 de bodem van 05 december. Het cruciale punt blijft toch 220 / 217 hieronder kan de VAL van de AEX starten.

De AEX blijft op zich behoorlijk sterk liggen en waarom? Nu de DOW JONES en de S&P zijn namelijk beiden al onder de bodem van dit jaar gezakt van 23 / 26 januari dat is een AEX stand van 227. En dat terwijl de AEX nu zo'n 13 punten daarboven noteert. Is dit de schijn die bedriegt en dat we alsnog een flink klap krijgen? Eerlijk gezegd ik weet het niet maar de markt zal het ons spoedig vertellen deze heeft immers altijd gelijk.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  243  steun  234

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional