N I E U W S B R I E F  -  20 februari (18:00)


Goeden avond,

AEX, OEI de 227 de laatste heuvel nog ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht flink lager geopend. Maar daar bleef het niet bij we gingen direct door de 235 wat de eerste potentiƫle steun was. De eerst volgende steun heeft het vrijdag dan ook nipt gehouden...

Steun dus 227 deze heeft het vrijdag gehouden. De grote vraag is voor hoelang. Als eerste is er kans voor een opleving en waarom? Omdat we enorm zijn over verkocht hierdoor is de meeste kans voor een opleving. Daarna is er een enorme kans dat we de test op de zone 220 / 217 gaan zien.

Weerstand is nu dus in eerste instantie de vorige steun 235. Pas bij een doorbraak komen we dan de 242 / 243 tegen dit is nu weerstand en was ook een voormalige steun van 02 februari.

De AEX veerde inderdaad op richting 242 daarna werd de daling weer flink ingezet. Wanneer de AEX onder 227 breekt kan de eerste acceleratie toenemen onder 217 breken de remmen en is er grote kans op een flinke vervolg daling.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  235  steun  227

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional