N I E U W S B R I E F  -  23 februari (18:00)


Goede middag,

AEX, onder 217 paniek op de prairie !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX opende zoals verwachten rond de +1,5% hoger. Daarna zette de daling weer in, want de BULLS willen blijkbaar nog even de 227 aanstampen voor een verder herstel.

Steun 227 wordt dus even aangestampt voor een kortstondig herstel? Of gaan we gelijk door de 227 heen zakken met eerste koersdoel 220 / 217. Onder 217 wordt het dus paniek op de prairie en kan een flinke daling verwacht worden.

Weerstand blijft dus de vorige steun 235, waarschijnlijk is er een grote kans dat we hier eerst naar toe kunnen herstellen. Weerstand van betekenis ligt eerst bij 242 / 243.

De AEX blijft nog steeds ten opzichte van andere indices zeer sterk liggen. Kans op lichte herstel is toch het meest te verwachten. Tenzij we direct doorbraak onder 227 krijgen, de kans is dan zeer groot dat we heel snel de niveaus 220 en 217 zullen gaan zien.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  235  steun  227

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional