N I E U W S B R I E F  -  24 februari (08:45)


Goede morgen,

GOUD de veilige vluchthaven naar 1400 !?!

De New York Goud prijs kan flink stijgen wanneer de horde van USD 1000 definitief kan worden uitgenomen. Goud heeft in 1999 een diepte punt geplaatst rond de 250 en vanaf hier is er een enorme opmars ingezet. Het hoogste punt ligt rond 1027 geplaatst op 17 maart 2008 hierboven is dus het startsein voor hogere koersen.

Steun voor Goud voor de hele lange termijn ligt op de bodem van 23 oktober 2008 zo rond de 700. Direct nadat de huidige krediet crisis helemaal explodeert. Goud wordt toch nog altijd gezien als een veilige vluchthaven en waarschijnlijk niet onterecht.

Weerstand op de weekgrafiek hieronder dus rond de 1000 punten. Op de hoogste stand ligt de weerstand rond de 1027. Wanneer we een weekslotkoers boven 1000 zien of een uitbraak boven 1027 is dat aanleiding tot flink hogere koersen. Eerste koersdoel ligt dan op 1400.

Goud kan dus richting de 1400 punten zoals u hier kunt zien op de New York Gold week grafiek. Dit is een lange termijn visie wat waarschijnlijk wel eens op de middellange termijn behaalt kan worden.

Goud week grafiek
New York Gold

Belangrijke niveaus: weerstand 1000/1027 steun 715

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional