N I E U W S B R I E F  -  25 februari (10:30)


Goede morgen,

AEX net geen paniek op de prairie, maar ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht rond de +2% hoger geopend. Hierna zette een lichte daling in. Maar er kan nog een test komen op de eerste weerstand namelijk de voormalige bodems van 05 dec en 23 jan zo rond de 227 / 228.

Weerstand ligt dus rond 227/228 mocht de AEX hierboven uit weten te komen dan is er ruimte richting 235 de bodem van 18 februari. De eerste  weerstand van betekenis ligt nu rond 242.

Steun niveaus zijn gebroken als lucifer stokjes, maar de belangrijkste 217,80 (bodem van 12 maart 2003) hield stand. Mede hierdoor net geen paniek op de prairie! Zou dit nu dan toch de bodem zijn? De markt zal het ons vertellen, maar ik acht de kans groter dat we een doorbraak kunnen verwachten, dan dat dit de bodem is.

Onder de 217 wordt het echt paniek op de prairie met eerste koersdoel 200 de top van 01 feb 1994 en hieronder zelfs koersdoel van 170 de bodem van 27 jun 1994.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 228 / 242  steun 217

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional