N I E U W S B R I E F  -  27 februari (10:30)


Goede morgen,

AEX bij 217 paniek op de prairie, let op !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht rond de -1,5% lager geopend. De opening was tevens bijna de high van de dag daarna gleed de AEX onder de 220. De test op 217 is in volle hevigheid aan de gang.

Steun rond 220 heeft geen betekenis meer, het gaat nu om de 217 en om héél exact te zijn 217,80 maar 217 geeft een doorbraak aan en is mooi afgerond.

Weerstand ligt dus rond 226/228 en ook deze is inmiddels al genaderd en wordt "nog" niet uitgenomen. Pas weerstand van betekenis ligt dan eerst rond 242, maar er moet dan heel wat goed gemaakt worden.

Per saldo nog weinig veranderd, kans voor opleving blijft bestaan maar dan alleen als we geen doorbraak onder de 217 zien. De BEARS power is dan te groot en de AEX zal dan onder dit gewicht zwichten.

Onder 217 dus paniek op de prairie eerste koersdoel 200 top 01 februari 1994 daarna koersdoel 170 bodem van 27 juni 1994.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 228 / 242  steun 217

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional