N I E U W S B R I E F  -  02 maart (16:30)


Goede middag,

AEX eerst 200 dan pas opleving of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index laat weer een fikse daling van ruim -4% zien. De eerste koersdoel 200 komt nu wel heel snel in beeld. Steun is op 205 de onderkant van de dalende trendkanaal.

Steun van betekenis ligt dus op 200 de top van 01 februari 1994. We gaan maar liefst 15 jaar terug in tijd als we dit niveau bereiken. Bij een doorbraak hieronder ligt de deur wagenwijd open richting de 170 dat was de bodem van 1994.

Weerstand ligt nu net boven de 226 pas hierboven kan er een verder herstel inzetten. Hoewel we dan nog steeds geen trendbreuk hebben.

De AEX heeft dus gekozen van bezwijken onder het gewicht en het gaat dan ook gelijk flink hard. De 200 kan nu dan ook zeer snel worden behaald. De grote vraag blijft dan ook krijgen we daarna een opleving of gaat deze sneltrein gewoon door naar 170?

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 226  steun 200

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional