N I E U W S B R I E F  -  04 maart (10:00)


Goede morgen,

AEX, bijna lente stieren van stal ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is positief van start gegaan en zoals verwacht geopend tussen de +1,0% á +1,5%. Eveneens werd de 200 punten bijna gehaald er is nu kans op enige herstel.

Steun op de top van 01 februari 1994 de 200 punten heeft stand gehouden. Vanaf hier veert de AEX index weer op. Maar wanneer dit niveau breekt dan komt de volgende koersdalingen in beeld met een koersdoel van 170 de bodem van 1994.

Weerstand is nu in eerste instantie de vorige steun van 12 maart 2003 de steun 217.80. Wanneer deze opwaarts wordt uitgenomen ligt de volgende weerstand op de top van 25 februari 2009 rond de 226 / 227.

De lente is bijna aangebroken kunnen de BULLS nu van stal? Eerlijkheid gezegd moet er dan wel veel goed gemaakt worden en moet de bodem 200 nogmaals worden getest. Pas bij een succesvolle test is er hoop, anders gaan de BEREN doorstomen richting de 170 punten.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 218  steun 200

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional