N I E U W S B R I E F  -  09 maart (13:15)


Goede middag,

AEX hoezo een BODEM, "no way" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht positief gestart maar dat duurde niet lang. Inmiddels een nieuwe low op 194,99 en is dit dan de bodem? Misschien wel als we er niet weer onder zakken. Dus een bodem voorspellen "no way" deze is pas achteraf te bepalen.

Steun nu dus 195,87 en intraday 194,99 bij doorbraak hieronder is "the road" naar 170 weer open en is er tevens "nog" geen bodem. Wanneer dan wel zult u zich afvragen misschien rond de een stand van 100 of 150. Dat weten we gewoon weg niet en we weten het pas achteraf.

Weerstand nu in eerste instantie de vorige cruciale 200. Daarboven de eerste topje van 6 maart rond 204. Weerstand van betekenis ligt nu op de voormalige steun van 12 maart 2003 rond de 218.

De één zegt nu kopen een k/w van 5 en lager spotgoedkoop man. Vergeet niet dat kan ook een k/w van 2 of 3 worden en een halvering van de koers. Fundamenteel is het hele zaakje niet haaks, de grote klappen moeten "waarschijnlijk" nog komen.

Niemand maar dan ook niemand weet waar we nu staan. Het kan echt nog vele malen erger dan wat men overal suggereert. Niet dat we daarop staan te wachten maar het is misschien wel de enige waarheid die "nog" niet wordt verteld.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 200 / 218  steun 195

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional