N I E U W S B R I E F  -  12 maart (10:00)


Goede morgen,

AEX schijnt er licht aan eind v/d tunnel ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht negatief gestart. De door meest verwachtte rally is gekomen, maar brengt dit het licht in de tunnel? Dat is nu wel de meeste gestelde vraag, als we door de 195 zakken gaat het lampje heel hard weer uit. Blijven we boven de 195 dan begint pas het licht te schijnen.

Steun kan nu in eerste instantie worden verwacht op de top van 6 maart zo rond de 204. Wanneer deze geen steun kan bieden zal de 195 worden opgezocht. Wanneer de 204 steun kan bieden zouden we een vervolg opwaartse rally kunnen zien.

Weerstand ligt nu net onder de belangrijke steun van 12 maart 2003 op 217,80. Hierboven ligt het volgende weerstand zo rond de 227. Boven de 218 kan het lampje feller beginnen te branden er komt dan hoop aan de horizon.

De bodem is nog steeds geen feit laten we dat voorop stellen. De bodem zou 195 kunnen zijn mits deze niet weer wordt doorbroken. Boven de 218 kan het zonnetje florissanter beginnen te schijnen voor de BULLS. De korte termijn trendkanaal is aan de bovenkant uitgenomen dat is op zich een eerste positief teken maar of dit genoeg is moet nog blijken.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 213 / 218  steun 204 / 195

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional