N I E U W S B R I E F  -  14 maart (09:30)


Goede morgen,

AEX, alle ellende al voorbij ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index kan op de korte termijn nu terug zakken. Eventueel zou eerst nog de 218 kunnen worden bezocht alvorens winstnemingen uit de tent worden gelokt. Voor de middellange termijn ligt er zelfs een stijging richting 228 in zicht mits de 218 overtuigend wordt uitgenomen.

Steun ligt nu voor de korte en middellange termijn op 195 mocht deze worden uitgenomen dan kan de AEX versneld terug vallen richting de bodem van 27 juni 1994 op 170.

Weerstand op korte termijn 218. Wanneer deze opwaarts wordt uitgenomen ligt er een hele zware weerstand zone tussen 228 en 272. Pas hierboven kunnen we alle ellende van ons afschudden, en zal de nieuwe BULL markt van start gaan.

De ellende is helaas nog niet voorbij, pas een bodem boven 195 geeft aan dat de bodem 195 is en zal zijn. Waarschijnlijk dat er nog een test op 218 komt en daarna zullen ongetwijfeld winstnemingen volgen. Onder 195 is het dus opletten geblazen er kan dan een versnelde daling volgen.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 218 / 228  steun 195

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional