N I E U W S B R I E F  -  17 maart (09:45)


Goede morgen,

AEX, klaar voor "DALING" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht lager van start gegaan. Inmiddels is er een halt op de recente opwaartse rally. De BULLS moeten nu aantonen of de dalende trend gekeerd kan worden.

Steun in eerste instantie rond 211, daarna steun op de voormalige weerstand van 6 maart rond 204 deze heeft al als steun gefungeerd. Bij doorbraak onder de 204 is de deur open voor de meest belangrijke test op 195.

Weerstand dus de 218, wanneer deze wordt uitgenomen wordt het iets florissanter op de korte termijn voor de BULLS er ligt dan zelfs een stijging richting 228 in de pipeline.

De kans neemt nu toe op winstnemingen waarbij 204 nu het meest interessante punt is. Bij een doorbraak neerwaarts zullen we snel een test op 195 zien. Mocht deze het niet houden dan gaat de BEAR markt verder richting 170. Bij steun op 195 kan de BEAR markt gedraaid worden en kan er een BULL markt worden gestart.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 218 / 228  steun 204 / 195

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional