N I E U W S B R I E F  -  18 maart (18:30)


Goeden avond,

AEX, gaat daling verder of niet ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht hoger gestart, maar al gauw werd het zuiden opgezocht. De AEX heeft inmiddels de helft van de winst gecorrigeerd. Net boven het 50% fibonacci retracement niveau veerde de AEX weer op.

Steun is het 50% fibonacci retracement net boven 206 als deze uitgenomen wordt is het 61,8% niveau van belang. Deze valt precies op de top van 6 maart rond 204. Mocht de AEX onder de 204 duiken dan kan een acceleratie optreden richting 195.

Weerstand blijft de belangrijke 218 niveau, bij uitbraak hierboven is een stijging richting 228 mogelijk. Het plaatje komt er dan iets zonniger uit te zien.

De BULLS rally blijft vooralsnog een correctie rally in een neergaande trend. Pas bij een daling test op de 195 kan worden gezegd of er een bodem in de markt komt te liggen of niet. We huiveren en zullen zien wat de markt ons brengt.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 218 / 228  steun 204 / 195

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional